Дехидрирана мелена печурка

БИОМАРЕЛ ШИТАКЕ

Дехидрираната мелена печурка може да се чува до 2 години. Се дехидрира на ниска температура како би ги задржала сите состојки како и свежата печурка. Се користи како додаток во секоја храна пр. јогурт, супа, готвена храна, скара, разни сосови итн. Се става пред да биде готова храната. (без да се изложува на висока температура).

Шитаке во форма на капсули

БИОМАРЕЛ ШИТАКЕ

Сега на задоволство на купувачите, Шитаке печурката е достапна и во форма на капсули.