Слободно

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ    За нас

    БИ0МАРЕЛ - ДОО - Битола е најголемата фарма за производство на печурки "Shiitake" во Македонија.

    Фармата постои од 2002 година. Стационирана во подножјето на Баба планина во еколошки чист регион. (Непосредно до Националениот парк "Пелистер")

    При производството на ШИТАКЕ-САМУРАЈ- не се користат хемиски заштитни средства.

    Печурката ШИТАКЕ-САМУРАЈ- се дехидрира на ниска температура (ги содржи сите корисни состојки како и свежата)